BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

in sfarsit...:D

Elevii clasei a IX-a.

Moderatori: Iulica, Teutza, damariamara

in sfarsit...:D

Mesajde Teutza » 18 Sep 2007 13:25

in sfarsit am ajuns si in clasa a IX-a...cu emotie am intrat toti in sala de clasa....(adevarul e ca te cam adorme culoarea aia portocalie de la jaluzele)...calmul nostru de la inceput a ajuns mai mult o agitatie in prima ora cand am dat lucrare...dar....cu toate ca a fost nasol..trecem noi si peste asta... :wink: ...ce sa mai comentez....am ajuns la liceu... :D :D :D ...asta e tot ce ne doream toti....:)...ce sa mai zic...??..le doresc la toti multa bafta la liceu.... :wink:
Teutza

Re: in sfarsit...:D

Mesajde admin » 20 Sep 2007 11:23

Teutza scrie:in sfarsit am ajuns si in clasa a IX-a...cu emotie am intrat toti in sala de clasa....(adevarul e ca te cam adorme culoarea aia portocalie de la jaluzele)...calmul nostru de la inceput a ajuns mai mult o agitatie in prima ora cand am dat lucrare...dar....cu toate ca a fost nasol..trecem noi si peste asta... :wink: ...ce sa mai comentez....am ajuns la liceu... :D :D :D ...asta e tot ce ne doream toti....:)...ce sa mai zic...??..le doresc la toti multa bafta la liceu.... :wink:

mda...bine v-am gasit (te-am gasit) :D pe forumul liceului "Jean Bart" Sulina. Din partea administratorului acestui forum va doresc un an excelent, cu succese si :D :wink: aveti grija q notele ce faceti :P .
admin
Site Admin

Locaţie: Timisoara

Înapoi la Clasa a IX-a